Welcome to Salfawirda's blog.Follow me,or I will kill you.Haha! Just Kidding. Enjoy Yourself :)

Tuesday, June 15, 2010

Mimiey-Chan Sakit Gigi, Game, Pindah..



Em.. sedang aku menulis blog ni.. mimiey-chan ad kat sblah aku.. tga tdo.. cian mimiey-chan.. ditinggalkan smlman.. dala mimiey-chan xsehat.. arini ble blik, sampai je uma, semua cri mimiey-chan.. upe2nyer mimiey-chan ada kt dlm blik.. tdo atas katil.. keadaan mimiey-chan truk.. mimiey-chan gak xleh mkn sbb sakit gigi.. byk air liur die meleleh2... aku rindu sgt kt mimiey-chan.. bg kami sekeluarga, mimiey-chan adalah penghibur hati kami... aku xmuh kehilangan mimiey-chan.. akk aku ckp klu kucing jenis cam mimiey-chan ni ble sakit bulu dye mmg gugur.. so,pttla ble aku angkat mimiey-chan td, byk bulu2 dye yg gugur... Semenjak, mimiey-chan datang cnie, dye mmg xpnh jatuh sakit.. dye cergas je setiap ari.. slalu bermanja ngn mak, ayah, atuk n adik aku.. keadaan manja mimiey-chan menghiburkan..

Next, aku nk cter psl game.. aku ngn adk aku mmg gler men game PC.. tu yg sampai lapy aku rosak truk smpi kne gnti hard disk.. Aku tga gler nk men Avenue Flo.. Best gler game tu.. Tp aku dpt download trial version punye je.. Disebabkan terlampau obses ngn game, aku pun mintak la abg aku downloadkn.. akhirnya, abg aku nek angin.. die xbg aku men game ag.. dye kate lapy aku rosak sbb gamela.. xserik lagi ke?? adoyaiiii!!

Semalam gak aku ke sepang, cari uma sewa.. maklumla, tarikh nk pindah da dkt tp uma xdpt ag.. punyela ssh skrg.. rumah sewa pn da cecah rm1000 kt sane.. mane nk cari wet??? nk tgu wet jtuh dri langit mmg xdptla... so, ayh aku wat kputusan nk tinggal dkt area2 seremban.. huhu.. dkt ngn akk aku.. so, xtaula cmane kptsn.. aku hrp dpt.. t blehla akk aku n k taza tinggal serumah ngn kami.. mesti riuh ari2 uma kteowg... mk aku pun ske.. ayh aku pun ske.. adk aku pun da de kwn.. yg xleh bla nyela kn, akk aku da brangan2 nk susun perabot cmane.. pdhl uma pun xdpt ag... mk offer k taza tinggal skali.. aku hrp dye nk tinggal ngn kteowg.. mdh2an kami sekeluarga dpt brkumpul smle...

No comments: