Welcome to Salfawirda's blog.Follow me,or I will kill you.Haha! Just Kidding. Enjoy Yourself :)

Saturday, July 3, 2010

Why Why Love & Devil Beside You

Ini cter Devil Beside You... Cter ni pnh dtygkn mse umur aku 16thn kt 8tv.. sumpah! aku xpnh tgk cter ni sbb aku ingat cter ni xbest.. yela, aku manela tau sape pelakon cter ni.. pastue, stlh brberapa thn.. aku mkin mbsr.. adik aku, Salfanajihah merengek kt aku suh blikn dye cter ni.. mk aih.. mlsnye aku.. mysl aku ajr sye tgk cter2 mcm ni.. dipendekkn cter, aku ni kipas-susah- mati drama taiwan & korea.. disebabkn aku xpnh tgk cter ni, aku ckpla kt adik aku, "adik, cter ni bknnye best.. xpyhla bli.. mbzir je," dgn mke yg agk menyirap aku wt kt dye..

Tetapi disebabkn syg gler kt adk aku, aku bwk la dye bli.. tp mse tu aku lum pindah muar ag... tp mlg, kdai DVD faveret aku da ditutup.. so, pas kteowg pndh, adk aku pun merajuk sbb xdpt tgk cter ni.. Xlame kemudian, mgkn rezeki adk kecil akulah kot, aku blik ke U, adela booth jual DVD korea & taiwan, dgn pnuh ikhlas, aku pun bliknla cter Devil Beside You ni...

Mlm tu gak, bdk uma aku lyn cter ni.. Walawei, aku xsangka, cter yg slame ni aku xminat, tbe2 aku leh lyn same.. Serious, funny gler... Aku xsangka plakon cter ni hensem gler.. Trus wat aku fall in love... huhu.. Oh, Mike He, kaulah pnwr hatiku.. uhuh.. Sinopsis ni, aku bg pendek je.. psl adk bradik tiri yg jtuh cinta antara satu sama len disebabkn mk bpk dieowg yg brcinta gak.. klakar gakla cter ni.. n for sure, adegan romantik pun ade.. klu kowg da start tgk cter ni dri awal, mmg kowg xnk brhenti smpila kowg tgk episod last.. lalalala..

Next, Why Why Love @ Huan Huan Ai... Pelakon yg same iaitu Yang Cheng Lin@Rainie Yang, He Jun Xiang@Mike He and Wang Chuan Yi@Kingone W ang... Dieowg ni cute2 je memanjang.. Kowg sure akn trhibur
ngn sikap nkl Hou Da@Mike He.. Sikap romantik Hou yan@Kingone Wang buat kowg rase... Wow, can i have tat type of bf?? Manakala sikap Jia Di@Rainie Yang buat kowg akn turut rse brsimpati kt dye... Disebabkan aku ni mmg Kipas-Susah-Mati drama korea n taiwan.. aku sanggup brhbs wet hmpir2 rm100 krn nk bli dvd ni... bkn 2 je.. ad byk ag... hehe.. plg truk ble aku da tgk, aku xkn tdo smpila pagi esok.. Brbalik cter td, aku mmg da jtuh cinta kt Mike He.. y?? he is so cute la... tp aku mmg ske Mike He n Rainie Yang.. They were perfect couple... tp he fact they just best frenz.. hope they r more than tat??? No!!! Mike He is mine.. huhu... just joking.. K r.. klu ad cter best ag yg aku tgk.. t aku tulis ag psl addicted yg yg prs bhye ni... lalalala

No comments: