Welcome to Salfawirda's blog.Follow me,or I will kill you.Haha! Just Kidding. Enjoy Yourself :)

Friday, December 17, 2010

Al Kisah Practicum..

arini aku nk post byk2 lepas gian nk mengupdate blog ksyg aku ni..  almaklumlah byk yg aku nk share tp penat sgt3… idea pun blur2 je..

baru2 ni aku n kwn2 skls bz ngn preparation practicum.. sprt entry trdahulu, aku da gtau kowg2 yg aku 1group ngn oren a.k.a abah.. hihi.. dye cdgkn kteowg amik kt area ampang.. so, aku cm ksh sgt r sbb idea prncgn dye sgt2 bek.. lec yg incharge psl practicum ni suh kteowg amik 1kwsn yg brdktn tp skola asing2.. kn bgus tu leh jimat kos tp msg2 nk jauh2.. tp, hal ni semakin jdk complicated sbb plhn msg2 sgt3 jauh+demand..

aritu.. aku ade gakla brbincang ngn oren psl ni.. tga bncg2 si oren bebal ni sgt mengarut (focus pd dialog yg aku bold kn)

aku: kowg da tgk skola kt ampang x?

k: lum.. nanti aku nk g tgkla..

aku: sshla.. ko ni, oren cerewet gak psl skola ni.. (saje menyindir)

oren: eh, aku plak.. eh, klu bleh aku nk lagi senang.. convent bukit nanas aku plih tau! pemandangan indah je

aku da blasah glak…

aku: bengong r ko ni!

pip: sengal la ko ni!

oren: memang r senang doh.. klu bdk2 tu xciap h/work aku ckp cmni je.. “xciap keje skola?? em xpela.. bg no akk je..”

aku: ske2 ko je ek.. (smbil glak2)

k: oren, give me five!

em.. mcm tu skali punye kecoh nye nk pilih tmpt practicum.. da name nye lelaki.. xlekang dri sifat gatal dyeowg tu..

p/s: ya Allah, permudahkanla kerja2 kami.. amin..

No comments: