Welcome to Salfawirda's blog.Follow me,or I will kill you.Haha! Just Kidding. Enjoy Yourself :)

Sunday, December 26, 2010

PBSM…

sorry guys.. byk sgt entry yg delay..

bknla sbb aku bz ttp ble tga sdp2 menaip.. bup! idea nk menulis hilang cmtu je.. entry aku byk yg xpost sbb smuanya tergantung.. k la kte kayuh slow2 dlu… satu2 setel.. lek2 sudah kn?? xkn lari gunung dikejar…

sebelum aku berangkat pulang ke neraka dgn menaiki KTM jam 12pm.. aku post 1entry sbb rndu kt blog bucuk2 aku ni..

PBSM?? kowg pnh dgr x?? msti penah kn sbb zaman2 skola PBSM ni femes sbg slh satu unit beruniform.. TP bkn PBSM ni yg aku nk ketengahkn tp PBSM yg dicipta oleh member aku si oren ni.. HAH! OREN ag!! xde len ke???

PBSM yg aku mksudkan ialah PERSATUAN BALIK SEPANJANG MINGGU.. kahkahkah.. aku pun da trgolong dlm group PBSM ni sbb every week aku balik skunk ni.. mb next week aku balik gak tuk meraikan sumthng.. wah!! aku ske ble ade owg sponsor aku blik next week.. ske! ske! ske!

tp aku xpk keje aku kt sane melambak2.. discussion membuak2 mntk setel.. sorry guys, mb discussion kne tunda ag kot.. hehe tp aku try setel sblm balik k…

No comments: