Welcome to Salfawirda's blog.Follow me,or I will kill you.Haha! Just Kidding. Enjoy Yourself :)

Friday, December 10, 2010

Sailormoon

hehe.. ingat x cter sailormoon?? hihi.. msti kowg ingat kn cter tu.. meh kte kembali pd zaman kanak2 kte.. aku die-hard-fan sgt3 cter sailormoon tu tp aku xsempat tgk siri2 dye smpi hbs.. almaklumla, cter tu kul 9am.. aku bgn 12pm.. mmg xla aku dpt tgk secara focus kn??

okay.. aku selitkan sket2.. pic sbg ingatan kowg..

sailor_moon

hensem kn hero dye?? tu sbb aku ske tgk cter ni…

Sailor_Senshi2

ni pic semua sailor.. aku xde la hafal sgt nama2 dyeowg.. tp yg aku ingat kowg akn jmpe smua sailor2 ni kt siri trakhir episod 200…

lirik lagu sailormoon versi malay… aku pnh dgr n aku ade download tp aku xtaula cmne nk upload kt blog ni.. xpela.. t aku try len kali.. stkt ni, aku bg kowg2 lirik dlu k…

maaf ku tak pernah berterus terang…

bukan ku tak mempercayaimu..

namun sebelum ku berganti rupa..

ingin aku menemuimu..

ku bermandikan cahaya bulan..

yang cemerlang di malam yang cerah..

memang telah ku rasakan ingin menolong yang lemah..

tiba2 keajaiban terjadi..

kekuatan muncul di diri..

untuk melawan semua kejahatan..

kekuatan ku harus digunakan..

menegakkan segala kebenaran..

ini keajaiban alam..

aku mempercayainya..

ini keajaiban alam..

p/s: klu aku ade wet lebih t, aku nk bli full series cter ni.. hihi.. biarla owg nk ckp aku bdk2 ke, xksh.. janji aku dpt tgk smle cter ni..

No comments: