Welcome to Salfawirda's blog.Follow me,or I will kill you.Haha! Just Kidding. Enjoy Yourself :)

Saturday, January 29, 2011

Aku Bleh Masak La..

title cm bajet2 je kn.. haha.. tau xpe.. tu namanya promote dri la… mgkn rmi yg ingat aku xreti masak.. langsung xtau.. mb rmi yg pk aku just reti msk maggi n telur sokmo..

sebenarnya, aku bleh masak la sket2.. yg basic owg bujang la katakan.. yela, I kan student sepenuh masa.. ne smpt nk msk asam pedas, tom yam, sup ayam bagai.. kls pack kot.. ag pun mskn mcm tu, mk aku je yg sdp msk.. klu aku msk, for sure ayah aku sgp berlapar seharian..

sbb mse F5 aku pnh msk asam pedas.. mk aku keje.. xde sape pun yg mkn.. last2 terbuang.. trus, xnk msk ag.. smpila skunk..

memandangkan arini, hjn trun agak lebat.. k kina plak kluar.. aku trpksela msk.. mmg da lapar thp gaban, guling2 mau mati.. ap la yg aku nk msk ni..

krn aku sowg2 arini, aku amik menu pling simple.. aku msk sos jela.. sosej ade tu.. wahaha.. bajet nk msk asam pedas agaknye.. pdhl msk sos je.. semua leh msk kn??

ala.. lekla.. aku da lame xmsk kot.. ble msk sket yg simple2 ni, aku bangga la.. bg aku ble mkn lauk tu, bleh la.. janji aku kenyang..

Image006

maafla.. xjelas bagai.. hp murah je katakan..

sosej n kentang msk sos..

p/s: sedap or x, jgn pk.. msk je ap yg kowg tau.. janji kowg xmati kelaparan..

No comments: