Welcome to Salfawirda's blog.Follow me,or I will kill you.Haha! Just Kidding. Enjoy Yourself :)

Thursday, January 13, 2011

Cuti Hampir Tamat..

okay2.. cuti mid term aku hmpir smpi ke penghujung.. konklusinya, xde ap2 yg dpt aku wat mse cuti ni.. almaklumla smue note2 den trtinggal kat uma sewa.. nk bce apenye.. begitu juga nota2 asgmt yg sewaktu dgnnya..

aku hanya perlu siapkan lesson plan (LP) utk micro teaching aku.. aku seyesly lgsg xphm ap lec tu nak.. jap 30mins.. jap ag tukar 1hour, jap ag tukar 40mins… cm haram jadah punye lec.. ape hal la ckp berbelit2 ni..

mse tu mmg aku blur yg amat sgt.. nk marah sokmo.. mslh nye.. bkn kami tp lec tu.. klu aku sowg je yg bengang xpe gak.. ni 1kelas hmpir sakit jiwa ngn lec tu.. kang xmsl2 aku kne wat appointment ngn pakar sakit jiwa..

mmg impak la pas kelas dye.. bersabarla sal.. 2 1/2 bln je ag ea.. hah, aku hampir lpe nek cuti isnin ni aku ad 3 test skali gus.. oh, silap 4.. adoiyai.. pasni mata aku tercabut kuar nk menghafal cter2 kanak2 riang tu.. tu blm ag ngn thesis statement+thesis problem.. uwa!!!!

xtertinggal juga Barret’s Taxonomy.. wah! apekah smue ni.. aku langsung xtau la.. dikhabarkan, aku juga ade replacement klas sbyk dlm 6 klas gitu.. korg bygkan bgaimana kehidupan aku yg amat terseksa ni.. for sure aku xbalik slame 1bln.. Sad smile oh my family, aku pasti merinduimu…

p/s: aku da berbniat jahat, pasni aku xkn menghadiri kesemua kelas ganti.. Devil

No comments: