Welcome to Salfawirda's blog.Follow me,or I will kill you.Haha! Just Kidding. Enjoy Yourself :)

Tuesday, January 25, 2011

Gurl In a Pink Shawl..

already back huh… arini, aku amat pnt ya.. sbb dri pg aku ke library menjadi plajar cemerlang menyiapkan asgmt2 tertunggak k.. pastu, trus ke klas tuk amik test pd jam 2.. wlpn pd asalnya, tlah berpk2 utk memontengkan dri.. ish! sila jgn contohi sikap ini ya…

okay.. kerana hari ni merupakan klas repeat aku, smlm aku tlh berura2 pd k kina ksygn aku utk memakai selendang.. hehe.. tp aku xde selendang la plak.. fyi, I hnya pki selendang 2x je k.. tu pn mse jmpe bcuk dlm 1tahun lps.. huhu.. mse tu, mk aku ckp, xsesuai lgsg pki selendang.. so, dgn nada kecewa.. “ye mk.. angah xpki ag,” hehe..

so, mlm td tah ape mood tah tbe2 nk pki slendang plak.. gatal ko ni! ish! so, k kina ngn baik hati nya, menunjukkan selendang2 nya utk aku pki.. em, stlh membelek2 dan brpk2.. “sal, pnjam slendang pink tu la k kina..” huih, pink kot!!! diulangi PINK ok! kowg mmg xslh bce pun.. I’m wearing a pink shawl.. msti ade yg glak guling2 ble bce ni.. smbil ckp dlm hati, “ceh, minah ni jambu siot.. hari tu mati2 wat statement I HATE PINK DAMN SO MUCH.. aleh2,”

hehe.. maafla, da aku ade tshirt pink je yg sesuai ngn klas esok.. aku mls nk pki bju kurung bagai g library.. OVER ok!

so, tah mcm ne pg td aku menggaya kan selendang tu bagai.. pusing sane, pusing sini.. lilit2.. tah ap jadi pn xtau.. bg aku amat FUNNY ok! aku pki sndri tnpa bantuan sesiapa.. dlu mse aku pki, k kina ksygn n fara debab yg tlg aku.. so, kowg rate la ble tgk pic aku t..

ble ain tgk aku je, “eh, sal pki slendang.. cumil la,” aku glak je.. mmg plik la kot.. thanks la sbb puji cumil tp aku seyes rase cm hampeh..

si ceria plak, “npe xpnh pki slendang g klas??” dgn nada jjr nye aku jwb, “sal takut owg glak la,” hehe… biasela phm2 manusia kt sekeliling kan…

DSC08844

this is me in pink.. huhu.. eww!

DSC08845

smpt gak aku snap pic mereka2.. dri kiri ceria n ain.. cumil2 n seyes kn mreka mse wat asgmt.. sweet!

DSC08846

totally in pink.. percubaan pertama kali memakai slendang ke kelas…

No comments: