Welcome to Salfawirda's blog.Follow me,or I will kill you.Haha! Just Kidding. Enjoy Yourself :)

Wednesday, January 5, 2011

I Got An Offer…

em.. nice offer sgt3.. td cik alin a.k.a mk kpd kwn bek aku alif hazwan mcg aku.. ckp dye ade offer utk aku..

so.. aku pun agak keterujaan di situ.. of cozla seronok kn.. dye offer aku sbg tenaga pengajar English pd bdk2 rekrut..  mk aih! trkezut gak la den dgr.. tp cm fun.. sbb aku amat2 memerlukan pekerjaan yg amat sgt..

sbb aku pun adela skit2 basic nk mengajar cmne.. ni gara2 micro teaching last sem tu… tp mslhnye skunk, aku xde cuti+umur aku baru setahun jagung.. 20thn k.. bkn 30thn.. muda ag.. dpt ke setelkn tgjwb cmtu??

da story mory kt mk aku dgn keadaan pnuh keterujaan.. mk aku ckp, bgus mmg bgus tp ko xde cuti.. mk alif tu nk next month.. aish.. melepas la jwbnye.. klu aku trime mb aku jdk tenaga pengajar kt PULAPOL Muar, PULAPOL Air Hitam or PULAPOL PD..

mk aku ckp, cbe aku try jdk guru sandaran lepasan, da ade advertisement da.. t pape hal.. aku kne blik, mk ayah aku nk dgr cter..

so, I have to make a rite choice for my own good..

No comments: