Welcome to Salfawirda's blog.Follow me,or I will kill you.Haha! Just Kidding. Enjoy Yourself :)

Sunday, January 9, 2011

Reunion ooo Reunion..

cm biase la.. berdasarkn title aku pd entry kali ni msti kowg dpt agak ap yg bkl aku ketengahkan kali ni..

reunion kali ni dtgnye dri pakatan skola rendah aku.. mse aku dpt mcg kt fb tu aku shock gak la.. (shock sokmo je ko ni ble dpt mcg) ex clsmte aku tnye pndgn kt kteowg.. so, aku pn bce la.. rmi yg stuju tuk wt batch thun 6.. dri stiap klas.. rmi katenye.. klu amik dri kelas aku, xdela rmi sgt..

aku stuju gak.. agpun msing2 prlu eratkn hbgn.. mse skola2 dlu bdk klas 1st xknl sgt bdk klas hjg.. hnye segelintir je yg tgur kls2 len trmsuk la aku.. aku ni 50-50… skunk ni msg2 da besar.. xknla nk kre status ag (status la sgt kn)

so.. ble aku on je fb td.. ex clsmte aku da create group.. wah! teruja bkn men aku kn.. smue yg aku knl aku add sokmo dlm group tu.. hehe.. adela dlm 50 owg dlm group skunk..

msing2 mntk no fon la.. ape la.. n so on la.. excited je smue.. sempat ag bergurau sesame sndri tu.. da xksh sape pun dri kteowg.. aku tenung seorang demi sowg punye mke.. wah! da pndi bergaya bkn main.. mkin cun, cntik, hensem, smart semuanya.. hehe..

so, skunk ni aku tgu group Rk skola menengah aku batch 2004-2006 plak wat reunion.. ade spe2 nk wat x??? aku tgu saat tu… Open-mouthed smile

p/s: pdhl ade niat len psl reunion RK tu.. hehe.. shhhh…

No comments: