Welcome to Salfawirda's blog.Follow me,or I will kill you.Haha! Just Kidding. Enjoy Yourself :)

Thursday, February 10, 2011

Murtabak Maggi..

maafla.. entry aku sblm ni aku mengatakan no more blogwalking n entry n fb.. tp nafsu aku pd mereka2 ni xdpt ditahan2 ag.. xbleh nk berpisah wlpn kjp.. (ok, itu tpu)

aku mmg xleh blogwalking sgt.. update blog je bleh.. line berukband aku cm siput TUTTTTTTTTTT! phm kn?? fb pun kdg2 je… tu pun klu ade yg menarik cm ade bcuk on9 ke.. meriah sket fb aku..

so, maafla guys.. xdpt blogwalking ke blog2 korg wat sementara.. especially, pd cik adik, cik ct echa, cik emmy, cik jaja n so on.. Crying face gler rndu nk bce blog2 korg… tiap2 kali aku blogwalking.. dkt 30min aku tgu, blog korg2 still loading ag..

berbalik pd tajuk entry aku pd kali ini.. MURTABAK MAGGI.. cm sedap je bunyinye kn.. hehe.. ni idea bcuk aku.. dye pndi msk murtabak ni.. so, td dye pun bagila aku resepi ni.. plg simple katanye klu aku lapa.. sng n knyg wlpn 1bungkus maggie sahaja..

da gayut2 ngn bcuk, dye bgla aku resepi.. dye trgknla cara2 nk wat satu2.. otak aku ini ikut mood.. klu dye cpt nk pick up n memorize, sngla sket.. tp td mmg cpt je aku memorize step2 nk wat murtabak maggie tu..

off call je ngn bcuk.. trus aku ke dapur memulakan kepakaran ku memasak.. ceh! mcm la pkr sgt kn…msk maggi pun hangit.. TETTTT! ok.. tu cter len..

tup tap tup tap kt dpur slame 10min.. siap da! cepat n tuntas.. ni la hasil seni aku..

Image007

cm sedap je kn.. mknla ngn sos.. hehe.. klu mahu lebih perasa umphhh! hehe.. pndi2 je.. Smile with tongue out

 

p/s: menangis mk aku tgk klu dye tau ank dye pndi memasak.. ceh! Smile with tongue out

No comments: