Welcome to Salfawirda's blog.Follow me,or I will kill you.Haha! Just Kidding. Enjoy Yourself :)

Sunday, March 27, 2011

Entry Tertunda–Memey chan become a mum..

okay.. memey chan congrats! (cmla si memey ni pndi bce blog) Smile with tongue out aku update kisah ni lmbt sehari.. maklum la pnt sgt.. jalan je keje.. btw, fyi arini sunday tats mean arini aku kne bli u blik! damn! aku plak leh sdp2 blogwalking lyn entry baru.. pdhl satu ap pun xsiap packing ag (tats mean aku xrela nk blik sane)

okay2.. stop merepek.. back to the topic.. my family’s pet, memey chan already get a new born babies.. ade 5 ekor smuenye.. hehe.. warna2 ikut genetik bapak they all.. aish! xceria lgsung kaler.. so next time memey chan u should try harder to make sure ur new kids follow ur genetics (em.. jap2.. cm lucah plak bunyinye… Nyah-Nyah)

okay.. mse kelahiran they all.. aku xtau n xtgk pun.. mk ayah aku plak xde.. akk2 aku pun xde.. si adik aku lgsg xleh hrp.. on9 smanjg.. aku cri2 si memey ptg tu tp dye xde.. mne g aku pun xtau.. so, dlm kul 7 pas aku dinner, si memey turun ngn keadaan cemas… menoleh kiri n ke kanan (ceh, dramatik gler)

so, aku pun tgk la dye.. pehal smcm je ni.. bsh bulu2 dye.. bau drh gak.. so, aku pun cpt2 mkn n trus nek.. kempis sket pewut dye.. tempat kelahiran, bilik mk ayah aku.. hehe.. so, aku pun cri la.. tbe2 ad benda menguit2 kt katil.. aku ingat tikus sbb warna cm tikus.. alahai, thomey! mse tu ad 3 ekor.. nenek aku pun nek r nk kumpulkn anak2 dye kt satu tmpt..

aku trus call mk ayh n akk aku nk gtau berita ni.. xcited kot.. akk aku blik.. g tgk anak2 dye da ade 5 ekor plak.. mk aku kate klahiran anak kucing mmg selang 1jam.. er.. ye kot.. k la.. boring bce cter aku pnjg2.. tgk jela pic aku..

DSC04277

kelahiran yg mengujakan.. Smile

DSC04278

mereka tga tdo.. shhhh.. Smile with tongue out

DSC04280

ooo.. tga menyusu la.. btw, congrats mey!

p/s: they all sgt2 cumil..