Welcome to Salfawirda's blog.Follow me,or I will kill you.Haha! Just Kidding. Enjoy Yourself :)

Wednesday, March 2, 2011

Study Week n Final Exam Around The Corner…

I’m currently in McD, Puncak Alam ---> okay.. finally, everything will end soon.. aku bru je selesai menyiapkan smue assignment n presentation aku smlm… for the last asgmt was a PORTFOLIO while the last presentation was MICRO-TEACHING for writing skills.

at the end, aku satisfied ngn ap yg aku da wat.. akhirnya, aku dpt gak pujian n kata2 smgt utk aku mnjdi teacher-to-be.. thanks to mdm kuna sbb bg comment yg myakinkan n menaikkan smgt aku n kwn2… so, aku leh trsenyum senang skunk..

btw, aku skunk ni dlm study week.. tp xde study manenye.. kls pack sokmo.. TEST tu yg plg pntg ye… aku tga berpoya2 skunk ni.. study tah ke mana.. dala sok ade 2 ag TEST.. kakak2 degree ni sbuk wat asgmt aku mengon9 kn dri.. ahaks! xad keinsafan langsung..

sok, I nk pakat ngn kwn2 yg I nk meniru.. okay x?? (jujur gler+sengal kn? ade ke ptt nk meniru gtau owg) (-_-“) dala mgu ni xdpt blik.. kira2 da sbln aku xblik.. mk ayah atuk n len2.. angah xmintak restu ag nk exam.. huk Crying face sy juga rndu kamu…

sok mudah2 an dpt bgn awal n g setelkan clearance n slip exam.. fyi, next week da final exam… cptnye mse brlalu.. seandainya aku lulus final kali ni, aku akan brgelak cikgu practicum suda.. em.. can I be a good teacher? tkut la plak.. mcm2 nk pk..

k la.. aku tunjukkn sket ap yg aku wat utk portfolio aku pd kowg.. jgn glak ye.. I xde la creative mane..

DSC00832

1stly, wordpuzzle/word search

DSC008332nd, story grammar.. yg dibuat khas utk menolong my lovely ain.. AHAKS! (aku tuntut burger king aku t)

DSC00834 

lastyly, map a story.. yg ni plg tensi aku nk wat.. skit tengkuk, pinggang, mata n sbginya… DAMN!

p/s: tp aku tbe2 rse cm xberbaloi plak.. sb satu material tu 2marks je.. (-_-“)

No comments: