Welcome to Salfawirda's blog.Follow me,or I will kill you.Haha! Just Kidding. Enjoy Yourself :)

Saturday, April 30, 2011

Kpop?? Nape perlu ade kt Malaysia??

pas lyn maharaja lawak jap td… skunk ni mood menulis dtg menerjah memalam buta… ngn keadaan pewut yg amat slesa.. msuk angin? mungkin…

btw, thanks to owner blog non stop ramble untuk ENTRY BALASAN dye.. so sweet darl… Smile tersenyum n trgelak.. terharu.. mungkin.. (okay, aku tpu) aku sgt2 terharu….

selain tu, terharu juga pada entry owner blog azilah yang cinta afiq untuk entry APPRECIATE IT! THANKZ! mmg terharu yg amat okay…

back to the topic…. KPOP?? anda tahu ap tu kpop?? aku baru tahu hal ni… maaf uma aku jrg bli newspaper… tp ble aku dpt tahu seyesly aku rase, cm bangang, sedih, malu pun ad…

artis malaysia da xde identiti ke???

247kpopmalaysian

cam gay je… name pun cm la korean sangat kn.. what the heck?? aku xsure mereka ni chinese or malay.. rsenye malay pun ade… from my opinion, lelaki melayu yg cbe mengikut gaya korean is weird… really2 weird!

gulagula2

gula gula??? aish…  ni lagila.. sexy is the gimmick.. nk cri publisiti.. y?? kte negara islam kn.. respect la.. biasela.. nk ikut sgt penyanyi korea pas nyanyi then, acting..

dgr2, dyeowg pun akn ade sitcom… nsib bek kt malaysia ni xde variety show cm korea kn??

just waiting for their single.. sdp ke suare?? annoying ke?? dala admin page takut ngn delete smue comment negatif owg rmi.. hey, klu da brani wt cmtu, branila terima pandangan n tentangan semua pihak..

p/s: mmg annoying la.. update psl prince william n kate middleton sok.. nk cri ayt2 bunga2 blum dtg mood.. Smile with tongue out

No comments: