Welcome to Salfawirda's blog.Follow me,or I will kill you.Haha! Just Kidding. Enjoy Yourself :)

Saturday, April 23, 2011

Pankek Yg Tah Ape-Ape

smlm tga baring n gelak2 tgk maharaja lawak (ML) perut dok menyanyi lagu heavy metal.. “ui, lapo ke aku ni? td bru je mkn,” (-_-“) aku tgk adk aku yg duk leka mengadap lappy… smbil wat2 tnye.. “adik lapa?” dye mengangguk je.. emm, klu da mengadap benda alah ni ap la yg dye rse..

tp sblm tu mse akk aku kuar, aku ad psn suh bli susu segar.. kononnye la nk wat pankek.. tah jdk tah tidak.. da brape lame dok usha2 resepi kt my resepi kt facebook.. tp xberkesempatan nk wt… so, ingat nk wat la.. tp susu segar xde…

dlm kul 10-11 dyeowg blik.. aku cpt2 trun nk wat pankek.. lapa yg amat.. so, aku n adk aku memulakan misi mengotorkan dapur.. Devil

tup tap tup tap.. boom sane, boom sini…. tada.. pankek tah ape2 kami pun ciap… xreti wat kuah sbnrnye.. so, alang2 ad coklat hersley 1botol.. kami pun curah je la atas tu… Smile with tongue out

meh2 tgk tp jgn glak.. nmpk mmg xjdk n xcumil tp bolehla mkn wat alas pewut time lapa… Smile

DSC04369

pankek tah pape..

DSC04370

maaf xcumil tp comot

DSC04371

at least nk try wat pankek trcapai…

DSC04372

nenek aku ingat aku wat lempeng dadar.. hehe.. sdp lempeng dadar nenek aku wat ag la (-_-“)

p/s: ad sape2 nk ajar aku wat kuah pankek x?

1 comment:

nur hafiza rahsid said...

kekawan aku da besau godang la maseng2 dah reti masak.tsk tsk.