Welcome to Salfawirda's blog.Follow me,or I will kill you.Haha! Just Kidding. Enjoy Yourself :)

Thursday, April 14, 2011

Tagged dri Cik Hana: 5 Tempat Yang NAK pergi Satu Hari Nanti

1st of all.. sal nk mintak maaf kt cik hana ye sbb lmbt reply smue tagged2 cik hana yg da berkurun ni.. maaf yer dear… xde idea la..

2nd.. sal xdpt nk join contest sbb sal msh lagi lum minat nk bercontest ni (lum smpi seru) mgkn lps sal menjadi blogger sejati kot baru sal mle bercontest ni (slame ni xsejati ke, dok ari2 update ni)

ampun ye lmbt bls tagged.. maaf! maaf! maaf! Smile

okay, meh kte start ke topic utama.. 2mgu pas, cik hana tagged aku ngn tajuk 5destinasi yg aku nk g satu hari t.. setelah ditimbang tara ditolak ditambah dibahagi dan didarab.. berserta pecahan n perpuluhan.. destinasi yg nk pergi ialah.. (berangan xkena byr kn?? so, xslh klu aku nk brangan lebih sket) jeng.. jeng.. jeng..

moon

aku nk g bulan.. hehe.. nmpk bebeno nipunye~ okay2 just gurau.. okay, kembali serius..

5) nk pergi Australia..

sydney-fireworks

nk tgk fireworks ngn bcuk same2.. Smile lawa kn?? romantic je..

4) Paris the city of light

paris2

tgk tu landmark of paris.. eiffel, I’m in LOVE..

paris_city_of_lights-3

hah, yg ni aku nmpk dlm satu scene cter the da vinci code.. cantik nye kubah tu…

3) Vencie, Italy

venice1

waktu malam kt venice amat romantic.. kte leh jenjalan nek bot smbil ade org nyanyi utk kte.. wah, menarik.. tp aku xnk org len nyanyikn.. aku just nk sewa bot pastu knn.. bcuk yg dayung n nyanyi utk aku.. (wah, gler kejam)

venice2

kdg2 kt venice ad mcm2 carnival.. waktu ni kte leh tgk org2 pki masquerade.. nmpk cm freaky kdg2.. hehe

2) Korea…

 korea1

cntiknye bunga… sakura ke?? jap.. confuse sket.. act.. kt korea xde yg menarik.. just.. aku ni amat fanatik ngn cter korea.. tat why berangan nk g korea…

korea2

tp aku teringin nk tgk bgunan lame pd zaman2 dlu.. yg kononnya kisah dongeng zaman maharaja2 tu cm princess hour Smile with tongue out

1) last n only, Mekah.. yg tu sekiranya aku da menjadi seorang wanita berkerjaya dan berkemampuan…

makkah039

impian berada di rumah Allah.. mdh2an.. amin..

1 comment:

Nur Raihana said...

cik sal..
its ok..
about the contest..
ble da smpai seru..
join2 la yer..
sonok aw..
hee~~
n nice place yg sal nk g tuh =)