Welcome to Salfawirda's blog.Follow me,or I will kill you.Haha! Just Kidding. Enjoy Yourself :)

Tuesday, May 31, 2011

Being O.K.U

salam n hello peeps.. ap khabar?? hopefully anda chill2 je time holiday ni…

ingat entry sblm ni.. arini aku spttnye ad workshop English writing skill for year 6… seawal 5am da brtolak dri seremban ke kajang… then, dlm kul6am da smpi…

pg tu agak lewat sbb bus syira dri kedah delay sbb jam… so, agak kelam kabut pagi tu dlm keadaan hujan lebat..

tp takdir Allah kan, xsiapa yg tahu… itulah yg dkatakan malang tak berbau.. dlm hujan lebat n jalan licin, aku accident ngn syira..

as a result…

DSC05118

urat aku terseliuh.. agk ssh utk berjalan n memerlukan tongkat.. (-_-“) tp fun coz I dilayan cm raja.. hahaha

p/s: pasrah akan kententuan~ my 1st time macam ni..

1 comment:

NAZREE said...

banyakkan berdoa dan bersabar