Welcome to Salfawirda's blog.Follow me,or I will kill you.Haha! Just Kidding. Enjoy Yourself :)

Sunday, May 29, 2011

Retirement Ceremony- Part 2

okay.. the 3rd n3 for a day. then, nk rehat2 jap.. Smile next n3 mb slase kot.. MAYBE?? pas ceremony dijalankan di skola ngn jayanya.. tup tap tup tap tnpa dpt tarik nafas lega penat dan lelaj.. kul2.30 mesti da ciap2 ke Prescott Inn

macam manela mata aku da sebijik ngn panda’s eyes.. aku ngn panda da xade beza.. (-_-“)

panda

nasib bek r cumil..

dalam majlis aku menguap dekat berpuluh2 kali… sampai akk sblh tnye aku..  “nampak sgt xckup tdo ye, sal??” aku angguk je.. tu pun aku da menambah penat dan ngantuk pas cari parking berjam2 kat hotel tu.. last2 park kat hospital kajang tp kne jalan jauh sgt2 wlpn hospital tu dpn prescott.. (-_-“)

tp berbaloi pas aku dapat makan kenyang2.. Smile

DSC05062

aku bersama guru2 SKSJ..

DSC05064

kak ra dan kak sham..

DSC05065

as usual.. syira..

DSC05066

the blogger ~ me ya!!

DSC05068

suasana di Prescott Inn

DSC05070

ucapan wakil guru, En. Faizal

DSC05069

photographer – kak nurin.. ni yg byk amik pic aku.. hehe.. t nk mntk r pic kt dye..

DSC05071

erk~ cikgu husaini pun ad???

DSC05072

kwsn VVIP…

DSC05076

ucapan exco MGB Hulu Langat

DSC05077

pelajar2 yang akan membuat persembahan..

DSC05081

ucapan GB SK Sri Jelok yang mengharukan…

DSC05083

sesi persembahan… dikir puteri..

DSC05084

upacara memotong kek.. yum!

DSC05086

pttnye amik pic sblm makan.. ni pas makan bru aku amik (-_-“)

DSC05085

sum dessert.. new york cheesecake n watermelon…

DSC05087

pose jap ye… hehe Smile with tongue out

DSC05089

candid buat2 tga makan.. burp~

DSC05092

nk minum pun ade style la.. hahaha…

DSC05093

mendeklamasikan sajak “Cahaya” by syira

p/s: much experience n memories ble ad majlis2 mcm ni.. Smile

No comments: