Welcome to Salfawirda's blog.Follow me,or I will kill you.Haha! Just Kidding. Enjoy Yourself :)

Saturday, June 4, 2011

Aku Masih Tgk Cter Kartun

salam.. n hello peeps… to my dearest blogger n follower out there.. mcm2 yg gempar kn kt dunia blogger.. aish.. hope xdela smpi mncemarkn maruah para blogger kt luar… dgr psl hot story abt “virgin” from XXXXXXXXXXX.. kata2 gambit pd para blogger… kdg2 rse tahla… malu pun ad.. sakit ati pun ad… mrh.. smue2 la..

BUT.. aku bknla xnk amik tau psl hal ni…tp ble smue da ulas psl ni.. aku xnk besar2 kn ag.. da ckup gmpar da hal ni kn.. ok.. back to the topic…

bg sum1 yg da berusia awl 20an.. aku msih ag menonton cter kartun.. hihi.. klu students aku tau.. mau2 kne gelak sakan dek dyeowg.. btw.. dlu aku pn cter yg aku minat sailormoon.. grateful sgt2 ble cter tu da ditayangkan balik kt ntv7…

aku xnk ulas psl cter sailormoon ag da tp nk ulas pasal satu ag cter yg baru2 ni aku suke… tajuk dye.. “MY LIFE ME”

my-life-me

cute x?? ni r character dlm cter my life me..

dari kiri: raffi, birch, liam, sandra

serba sikit psl cter ni… mengenai kisah kehidupan remaja bernama birch small yg cuba nk survive dlm kehidupan skola tinggi dye.. dye sgt meminati manga dan berhasrat utk menjadi artis.. dye ditemani ngn sepupunya.. Liam Coll dan akhirnya berkawan bek ngn Raffi Rodriguez n Sandra le Blanc.. character ni ade ala2 jepun sket ble boleh brubah jdk character chibi yg cumil.. hehe..

korg leh try tgk cter ni sok pg.. tats mean every sunday at 9.00am di ntv7

pixgal1

p/s: aku akn gelak gler2 tgk cter ni mcm budak2 skola rendah.. erk~ mb they all pun xcm aku kot.. (-_-“)

4 comments:

Amira Chan said...

HAHAHA, aku pun still tgk gak :DD

sindarella-tyra said...

ey,kita pun wonderpets,el tigre pun tgok lg taw hehee ^^

Nur Raihana Baharuddin said...

ala sal..
hana pown tengok crton gak..
doraemon ngan shin chan..hahah

aleen aiden said...

tapi sailormoon memang menjadi kegilaan dlu2.hu3