Welcome to Salfawirda's blog.Follow me,or I will kill you.Haha! Just Kidding. Enjoy Yourself :)

Tuesday, June 28, 2011

A Day Wif Boredom~

salam.. n hello peeps… wassup? hehe.. now, I’m totally back to skol.. n paling best.. aku tga update the latest entry ni kt skol gak.. VENUE: computer’s lab.. hehe.. trbaik kn.. *sila jgn tiru aksi ini, adalah tidak digalakkan

xde keje

aktiviti sengal tecer sal.. LoL Smile with tongue out

ok… ni sbb aku sgt3 bosan keseorangan setelah aku dikuarantinkan krn masalah kesihatan *bukan SARS okay! ari smlm aku xpki plaster pun g skola.. sbb aku hilang sabar sbb pergerakan aku trkwl.. nek tgga.. tu nk pegang, ni nk pegang.. akhirnya.. zup! trgelincir… okay.. kaki baru nk baik taw…

DSC05220

ni kaki yg aku yg kne backslab.. sila abaikan bantal berwarna pink tu ye.. (-_-“)

so, dtg skola.. keadaan xde la kecoh sgt sbb kaki I nmpk cm okay je.. just students berdiri tgk aku penuh dpn pagar.. er.. yg tu aku xtau npe…. mb rindu aku kot.. ahaks! TETAPI hari ini.. kaki I da psg plaster balik.. smue pndg aku cm ALIEN..

alien-cartoon

okay…aku sure sgt aku nmpk sgt PELIKS.. *cbe cari alien kaki 3 n 1 kaki pendek tga hanging tp xjmpe.. smue student mengerumuni aku.. and the sentence dri mulut they all..

“npe? npe? n npe cikgu??” penat I nk jwb taw…

okay.. to I’m really2 GLAD to all warga SKSJ krn concern sgt pd aku.. mk cik guard yg papah n amikkn chair tuk aku.. kak wan yg sudi hulurkn bantuan nk hantar aku… GPK-GPK yg luluskan aku bermaharaja lela di computer’s lab *ade aircond taw.. ustzh hasimah yg sudi nk bg minuman jeli gamat utk pulihkan luka dalaman kaki aku… sponser bandage.. tu maybe la.. hehe…TQVM..

only Allah will repay all ur kindness… sgt2 xternilai…

okay.. nk smbung wt LP.. sat ag ad kls nk relief.. meh tgk LP yg ssh.. aku stuck dri td nk buat keje ni sbb xde idea..

lp1

xnmpk?? *buat2 nmpkla ye..

p/s: the conclusion, keje cikgu mmg sng tp nk jdk cikgu ssh…

No comments: