Welcome to Salfawirda's blog.Follow me,or I will kill you.Haha! Just Kidding. Enjoy Yourself :)

Thursday, June 30, 2011

“TQ” Facebook

salam n hi peeps… aku xtau la ap mslh fb skunk ni… ade sape2 fb dye jdk mcm aku x?? ke aku sowg yg kne mcm ni

FB GILER

“account unavailable” wth! ap mslh.. (-_-“) sbb aku post byk sgt link web ker?? bkn ade 18sx kt kt web or blog aku

skunk aku kbsnn yg amat sgt.. thanksla fb.. grrr…

1 comment:

farah hanie said...

dulu aku lagi lah .online fb je ,tetiba boleh sign out dgn sendirinya . aku ingat ada orang spam aku .time tu aku guna google chrome . since then , aku download Opera web browser. tak jadi dah perkara jijik mcm tu . moralnya , aku nak promote Opera ! lebih pantas dan cepat ! . haha