Welcome to Salfawirda's blog.Follow me,or I will kill you.Haha! Just Kidding. Enjoy Yourself :)

Saturday, August 13, 2011

Marathon Entries: Saya Nak Ini, Ini, dan Ini

salam n hi peeps.. I should have this marathon entries last nite tp memandangkan aku balik lewat mlm td (sbb aksi tapau menapau makanan lebih di skola tlh melewatkan kepulangan aku ke rumah) aku penat dan bila sampai2 je.. KEDEBUM! TIDO..

okay skunk.. aku mood tga meroyan nk beberapa barang… aku dok survey2 barangan online ----> malas nk kuar shopping la… sbb kdg2 kt kdai2 biase xde jual same cm yg kte tgk on9..

ni barang yg aku nk..

1. Teddy bear besar

teddy

huk.. nk sangat sbb xpnh ade teddy bear besar.. yg ad kecil2 je… selain itu juga, itu semua teddy milik kakak dan adik aku…

2. shawls n inner neck

shawl sateen wane cream or white

SATIN_SHAWL

shawl cotton

shawl cotton

pashmina two tone

pashmina 2 tone

shawl jorjet n shawl cotton two tone

shawl jojet tone

*maaf yer amik pic tnpa kbnrn butik pinkku…

shawl cottob 2 tones

white inner neck

inner neck

3. kissing star necklace Boys Over Flowers

bof necklace

actually, BOF bukanla cter kegemaran aku sgt tp aku nk jgk la satu kissing star necklace ni.. I dunno y wvery1 like BOF as a favourite KD dramas all the time… *based on my experiences yg pnh menjadi KD dramas freaks almost 9 years –> biase je

4. mp4

mp4_4generation_red 

huk.. byk ag yg aku nk.. tp smue xksmpaian.. ok… aku tgu wet rye… ad x yg nk bg lbih?? Smile with tongue out

No comments: