Welcome to Salfawirda's blog.Follow me,or I will kill you.Haha! Just Kidding. Enjoy Yourself :)

Tuesday, May 8, 2012

This Gurl Drives Me Crazy!

title entry nk gempak kn.. mesti rata2 orang da sok sek sok sek.. “minah ni lesbo ke???”

jwpn aku, “idok ler.. teman ni straight orangnye.. cume teman sgt suke tgk gurl ni berlakon..”

sape gurl tu??? she is actress Kang Sora.. main actress dlm dream high 2… dis gurl act disamping penyanyi group ballad 2AM Jinwoon..

meh tgk sape mereka berdua… *setelah ditimbang tara, pic ni plg cute

332a09638235ce1dc6e224fca501d7df_large

jinwoon and kang sora in dream high 2…

dsbbkn watak humor jinwoon sbg jin yujin yg tertarik pd kang sora yg act sbg shin haesung.. aku trus in luv kt both of them… smpi sggp download drama tu sbb xsggp nk tgu lelama kt TV…

then, my younger sis ckp… kang sora ni ade variety show We Got Married (WGM) dgn Leeteuk SuJu… dsbbkn aku xminat sgt ngn SuJu, aku abaikan je… aku pun search la lakonan dye yg len…

tats y, aku trus tgk 4th period mystery murder kang sora ngn yoo seung ho…

2009081209333163076_1

cter ni pun best… so, after lyn cter ni. aku smkin trtarik nk ngn kang sora… so, wlpn xminat SuJu, nk xnk aku tgk jgk la WGM disbbkn kang sora…

jeng.. jeng.. jeng… finally, amek kau.. xtdo mlm tgk WGM dimple couple… *puan emak ckp aku gila sbb senyum and sengih sorg2 dpn lapy…

okay, admit.. trus lyn SuJu pastu…. tp xde r fanatic… Smile 

ni smue dis gurl punye psl la..

Kang-Sora-kang-sora-29819682-1000-883

p/s: akn cter psl we got married dimple couple plak… what makes me addicted abt them…

No comments: