Welcome to Salfawirda's blog.Follow me,or I will kill you.Haha! Just Kidding. Enjoy Yourself :)

Monday, October 22, 2012

Me with New Hairstyle–Bang Haircut

assalamualaikum… hi readers… aku rs da lame aku xupdate belog trcinta aku ni… rindu rsnye.. yela.. asik busy ngn tumblr je kn.. smpi xad ms nk jengah2 belog ni…

so.. just take sometimes utk update satu entry arini… ni pn da delay brape kali sb bz… okay… lately, aku ni addicted sgt ngn Korean (pdhl da lame da) tp kali ni len sket.. iye lbih truk drp sblm2 ni… haha

okay.. last two months.. my favourite Korean actress ad wt hairstyle baru.. dye change rmbut dye kpd bang hairstyle.. and she is so cute! mmg cute sgt.. as a fan.. mmg puji la.. dye kate dye wt rmbut cm tu utk movie bru dye yg akn release thun dpn.. (me?? opkos anticipating for it!!)

51AjedkO

ni aku rembat dri twitter dye @reveramess ms ni xsilap ms dye nk g dubbing movie brave disney pixar… Korean version

cute sora

she is Korean actress – Kang Sora.. cute kn?? especially ngn bang dye tu.. nmpk cm high school student..

okay.. back to the topic.. since my hair da grew longer… aku amek kptsn nk wt style mcm dye.. my 1st time kot.. slalunye wt style rmbut pendek je..

aku igt smue hair stylist ni thula bang hairstyle tu ap.. so, without any picture… aku pn g la kdai gunting rmbut kt muar… so, aku ckp la aku nk wt bang… and the hairstylist said…. “ap itu bang?? sy xthu..”

me.. mmg trkejut la kn.. biar btul.. my dad n mum da gelak2… aku ni bab explain2 mmg FAILED la kn.. nk xnk… trpksela… cri kt majalah2.. yg model wt bang… ble aku da jmpe.. dyeowg ckp… tu bkn bang.. tp pgl “potong tegak..”

me.. glak je.. sb da bengang plus frust… but the end.. result not bad kot.. nmpk gak la bang tu… huhu.. tp mke aku da mcm full moon.. really2 chubby… =,=”

mle2 trkejut la gak tgk mke kt cermin.. shocked! its that me??? kwn2 smue mntk mms pic.. maklumla.. slame ni mbr dye yg sowg ni style brthun2 same je.. =.=” ble try wat bang mmg la nmpk len..

anyways.. thanks sb ad yg ckp aku comel.. kakakakaka~

until then… wassalam…

No comments: