Welcome to Salfawirda's blog.Follow me,or I will kill you.Haha! Just Kidding. Enjoy Yourself :)

Tuesday, October 9, 2012

My 1st Time–Ramen ooo Ramen

ola guys… since its been almost a month aku rs aku xhupdate blog trcinta aku ni… maapla.. sejak ade crush bru ni kn.. aku jrg pndg blog ni sgt.. sorry yer blog.. but next time aku make sure sbln skali aku pasti lawat kau.. hahaha… kejam x.. sbln skali bru nk update…

nsib bek la kot aku update sbln skali.. dri xupdate lgsg.. maklumla I ni kn bz… *prasan jap.. pdhl xad wt pape pn.. mkn tdo.. mkn tdo je kt uma… bdn pun mcm da di pam2 da skrg ni…

okay.. last two weeks kn.. aku g jln2 kt jj s2… ms dok pusing2 kt rak groceries tu.. aku ade la trprasan mknn import dri korea.. huhuhu.. aku rs da 3thn aku duk sini.. xpnh nmpk plak slame ni ad bhgian tu..

aku belek2 la ramyeon.. since aku n adik trlampau byk sgt mgadap cter korea.. tekak ni tringin sgt nk mkn ramen tu.. aku dok tgk2 harga.. urm.. 3x ganda hari maggi.. =,=” mahal gler… tiap2 bulan mcm ni kopak poket aku…

setelah ditimbang tara… tgk budget.. aku pn agkut la 1pek ramen prasa mushroom…

after 1week ramen tu msih terperuk dlm kabinet… since aku lapar.. aku pn try la msk ramen tu.. konon nk ala korea la sgt kn.. =,=”

Photo0221

tada!! ini la ramen.. sudut depan…

Photo0222

sudut tepi… ceh mcm model plak ramen ni aku amek pic dye.. =,=”

Photo0223

ni ble da kuarkn satu2.. lebar… tp nipis.. maggi plak tebal.. tp kecik size dye..

aku pun tung tang tung tang la kt dpur.. ececeh.. mcm msk tu ala 5bintang je.. pdhl msk mcm maggi biasa… saje nk wt gempak…

Photo0224

tada.. da siap.. aku ngn adik tryla mkn… mmg sedap.. ramen ni sgt kenyal… so, kiranya berbaloi la kn beli mhl2… erk… da lapa la plak…

okay.. until then… assalamualaikum.. ^___^

No comments: