Welcome to Salfawirda's blog.Follow me,or I will kill you.Haha! Just Kidding. Enjoy Yourself :)

Tuesday, January 29, 2013

Fate–Hope it will become true

assalamualaikum n hello readers… I take only few minutes to update dis blog before I hit the bed.. really tired today..sok pagi smpi mlm keje ag.. aku dpt tdo sejam je smlm… T^T then keje 12h…

okay… urm I dunno.. hal ni da lama aku rs.. nk dijadikan cter ms ni aku tga badly crush ngn inck boyfie..ms mle2 nk rpt.. everyday aku akn spazzing psl dye kt twitter.. LOL.. nmpk sgt gatalnya aku ni! ><

so, my kwn twitter Eika (never meet her) ajk main satu game.. ms we all on9 twitter.. she asked me to list out few things xsilap… *sat na.. cheq g tgk ada ag ke tidak ap yg cik Eika tnya aritu…

ala.. da xad… tp seingat aku dye ad suh aku list out nama guys, girls… honeymoon… numbers.. n so on la… tup tap.. tup tap.. nama incik boyfie (ms tu mr crush) ade included.. an at the end… lalallala~ cik Eika posted dis one to me…

A-Nk-xyCQAEjoV7

nampak x tu?? time tu me badly having crush on incik boyfie… hehe

aigoo.. I was like really??? hehe… its just a game actually… mudah2an ade jdoh kami… insyaAllah… aminnnnnnnnnnnnnnnn…

*gatal! hehehe XDDD

until then! nite people..

~wassalam~

No comments: