Welcome to Salfawirda's blog.Follow me,or I will kill you.Haha! Just Kidding. Enjoy Yourself :)

Wednesday, February 27, 2013

A Day Together–My Sisters, Incik Boyfie and Me

assalamualaikum n hi readers… oh.. da lama rasanya me xupdate blog… too busy.. working as usual.. even my writings everything tertunda…

actually, my relationship wif incik boyfie da pun got blessed by my family since after me brought him met my family in KLIA ms tgu my sis on vacation earlier dis month…

so… last two weeks ago I think.. my sisters, incik boyfie n me hang out together since cik akk nk beli something utk rakan2 dia kat saudi sana… so, dia decide nk ajak my incik boyfie kuar skali ke Pasar Seni.. well.. maklumla.. we all asal dri kg.. xthu jalan nk ke Pasar Seni ni… since, incik boyfie da biasa dgn area2 KL ni..

so.. pas blik je dri keje.. me n incik boyfie trus gerak g sentral since my sisters tgu both of us kt sentral..

smpi2 je.. incik boyfie ckp… “mak ai… bergayanya akk n adik..” XDDD sengal! maklumla.. kteowg dgn baju kerja je… smpi sentral.. we all naik LRT ke Pasar Seni.. mak aih.. da lame da aku xnaik LRT ni.. dlu slalu naik ms belaja nk g unihell stop kt masjid jamek.. ms tu ngn dak muncit Ain Faezah Nadzir…

smpi2 je cik adik lapa.. erk.. both of us pn lapa sbnrnya.. since cik akk blanja… KFC pn jdik la…

DSC_0155

ew…. malu i… XDDD

ms makan.. byk la yg we all borak2… dok gelak2… incik boyfie n cik adik asik buat lawak je… aku pn da speechless… last2 blasah gelak je.. xleh buat apa lah kn… kesengalan melampau! since, my sisters happy.. I’m happy too…

then, we all ke pasar seni.. katanya cik akk nk cri barang.. barang sket je.. pilih punya lah lama.. pnt nk menunggu…

DSC_0156

our memories together.. Rashid’s angels… me (Salfawirda), cik akak (Salfaniza) n cik adik (Salfanajihah) erk.. why im look fat??? ><

I’m enjoying my day wif them… sisters n incik boyfie.. next time wanna hang out sama2 lagi.. thanks incik boyfie sbb buat we all gelak je.. lagi2 cik adik.. ske melayan lawak2 sengal incik boyfie.. LOL.. katanya trus approved jdik bakal abg ipar..

love all of them! Red heart

-wasslam-

p/s: pas my sisters jmpe incik boyfie… xsuda2 dok mention “Asyraf.. Asyraf.. Asyraf…” ==” Asyraf cute la.. Asyraf sweetla.. my beloved future brother in law la.. aish.. macam2…

No comments: