Welcome to Salfawirda's blog.Follow me,or I will kill you.Haha! Just Kidding. Enjoy Yourself :)

Wednesday, August 7, 2013

Iftar with L.O.V.E

assalamualaikum.. n hi readers... masih ag sempat me nk wish "Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin"

Saat ni, me masih ag bekerja di call centre ni.. yelah.. 24jam sehari la katakan....luckily, dapat kuar awal arini since my tix to Muar pkul 5 ptg...my family..mungkin da bertolak balik kot...

what make us more interesting dis upcoming Raya..opkos la my sis yg kat Saudi tu blik dis year.. bru smpi pg td...surprise!!!! haha..bang bang boom to my mum n my atok!

okay, since me nak balik raya ni.. last nite me spend time ngn incik Asyraf *uhuk..uhuk... was2 nak panggil incik boyfie stakat ni since condition kami aish.....actually, both of us dlm awkward situation after big fight n broke up.. yelah, masing2 buat hal masing2 je...

since, niat nak bg something before puasa tu harus ditunaikan... me dgn lot of courage, me pun berani kan dri nak jumpa dia walaupun dia mati2an tak nak jumpa me ag... Alhamdullilah, tiba2 trgerak hati dia nak jumpa last minute...

Dis goodies for him...ap kat dlm..dun ask! Haha... 

We decide to me at putrajaya sentral but then he asked me to wait him at salak tinggi..tgu punya tgu..dia naik motor n ajak me iftar sama... tat time takut dgn dia..muka dia totally serious! Since ati ni rindu sgt nak tgk dia lama2...me ikut je...

Incik asyraf bawa me g makan kt nilai je..dekat...um..restoran q thai...

Ni menu yg incik asyraf order..crab omelette n beef fried rice *mungkinla nama cm tu sb me lpe nama apa...

As usual..me suka amik pic incik asyraf curi2...cik nurul ckp ala2 model jam...haha..model sgt! Time ni, sbnrnya dia sgt lapar..sian dia...

After iftar together, both of us jalan2 la kat giant nilai tu...incik asyraf beli la few kerepek for family... n suddenly, me nampak kasut..cantik..incik asyraf offer sama ad me nak ke tak nak..me refuse..

N then, jalan2 ag me berkenan shawl...n he bought one for me... ♥
Im gonna wear it on my 1st day raya..thanks! Me pnh ckp..if someone gave me a hijab to wear..i will marry him then! So, will u marry me, muhammad asyraf bin mhd.jamil??? Haha *gatal!

pas kenyang makan aiskrim smua, me tot nak blik...but suddenly, change my mind sb nk spend extra time with asyraf..kteowg g la funfair..tak adala main apa pun...

Incik asyraf pakar main dart game...huhu...

Then,since me gayat n cepat muntah naik benda yg laju2 me ajak dia naik something paling slow..wheel of ferris..haha..muka dia sgt tak puas ati...sorryla ea...n i really cherish tat moment..how i wish tat time i can tell him tat i really love n miss him a lot...

Hey boy...im sorry what i have done to u lately..pls forgive me...i really wanna enjoy me life being wif u all the time...i always love u...n thanks for last nite...

Until then...

-Wassalam-








No comments: