Welcome to Salfawirda's blog.Follow me,or I will kill you.Haha! Just Kidding. Enjoy Yourself :)

Saturday, December 14, 2013

Satu hari di ALAMANDA Putrajaya


assalamualaikum anda smua.. apa khabar? *gila skema ayat aku hari ni.. =..=” aku rasa kan…aku macam update satu entry tadi..macam la… kan…
haha…actually ni entry tertunda..sebulan lps..hahaha nampak tak kat situ? berapa lama aku tidak menghupdate belog ni…al kisah tersebutlah kisah…. jeng..jeng…jeng…
one week yg busy…dlm minggu aku berhiking tu jugakla…si wiwin ajak aku keluar hangout kat alamanda..the day dia ajak kuar tu…aku kje…sb nk hangout punya psl…aku sanggup cuti… jahat x?? haha.. ada aku kisah… cuti sng lulus..
since adik aku n anak sedara aku ad sekali..tga cuti sekolah…aku pn bawa lah mereka ke Alamanda nih..aku pn da gaji…ckupla nk support dyeowg *siap! korg gaji je..giliran aku paw korg! Devil
sampai je kat putrajaya sentral…aku brpeluk-pelukkan la dgn si wiwin ni..gila rindu kat dia… setelah berkurun lama aku tak jumpa dia.. *ayat msti dramatis beb! pas aku resign dri ERL aku jarang jumpa dia sangat..jumpa pn mcm tu je.. si wiwin bawak kak aina..aku knal gak kak aina ni tp tak rapat..tp aku suka dia..dia pndiam..innocent je orangnya..
dengan membawa budak-budak sekolah ke alamanda..tempat pertama kami tuju opkosla kdai makan… gila lapa kot! smpi-smpi je da kul1pm..time lunch..time tu mmg rmi org…dikerumuni juga bdk2 sekolah yg tga brcuti… =..=”
C360_2013-11-27-13-25-53-656
sabar ye smua… lapar ye… hahaha… makan punya byk… fries xhbis… =.=” membazir!
then..we watched movie THE HUNGER GAMES: CATCHING FIRE..sumpah aku menangis layan cter ni… Peeta Mellark hensem doh!
20120205190305!Peeta_Mellark_5
aku trfeeling lebih aw ms ni..nsib baik wiwin ad..siap lapkan air mata aku..sweet gler wiwin Red heart
C360_2013-11-27-14-35-17-455
ni adik aku n anak sedara aku…bab berjalan brjimba..mmg suka..mana2 aku lepak dgn kawan aku..akan ad dia…nsib baiklah sayang adik…
PhotoGrid_1385616693647
hbis je movie..kami masih lagi tak puas hati..wiwin ajak ktowg main bowling…si win ni mmg slalu main bowling… aku??? ahhaha *sila gila kan aku skarang..aku sanggup dgr… aku tak penah langsung main bowling…sumpah tak tipu! sila percaya…
si win ajak..nila 1st time main bowling..aku nervous punyala mcm competition.. whahahah..*over x? main punya main..okla…sumpah ratu longkang woo..adik aku??? strike 2x.. aku mcm… erk..omaigaddd! biar btul adik aku nih!!!
seriously aku enjoy..btul2 lps stress… masih lagi xpuas enjoy..kteowg karaoke..since smua gegurls..aku menyumbangkan la suara yg sdia sumbang ni..
suara paling sdp mstilah wiwin..aku slalu dgr dia karok..aku pendengar setia woo…
C360_2013-11-27-19-31-35-699
my lil sis n my niece…najwa latip tu… =..=
haha..anyway..that day aku enjoy..thanks my baby wiwin n kak aina sb ajak aku hangout sesama..really miss u guys skrg ni..hope dpt hangout reramai ag..
p/s: next time..aku hrp si hazly ad…sumpah rindu mamat nih!

No comments: