Welcome to Salfawirda's blog.Follow me,or I will kill you.Haha! Just Kidding. Enjoy Yourself :)

Monday, December 16, 2013

The Four Horsemen

assalamualaikum….

hi readers…im back! hari terakhir update blog..pasni…tgu la berbulan seterusnya utk update blog… kakakaka…nsib kaula BLOG HEART OF MINE dpt writer separa gila cm aku…

well ini jgk merupakan entri tertunda since aku masih lagi xde cter baru…*harap2 minggu ni adela kot cter baru… MUNGKIN..amin…so, smbil tgu maskr black mask SHIESIDO aku ni kering..aku amikla kesempatan nk menghupdate blog tercinta ni…

korg pnh dgr x psl “THE FOUR HORSEMEN”? aku pn xpnh sbnrnya tp aku tgk movie la.. so, aku rembat la tajuk ni..plus nama ni jgkla kwn aku Si Marea menamakan kami berempat a.k.a ex honeydew papa wan… kakakaka… *psstt..exhoneydew tu aku yg bubuh nama..

kami berempat kenal kat linton.. aku, marea, nurul n jijah…n im the youngest..sb tu tbe2 dpt nama BABY SAL! you know baby..baby… JUSTIN BIBIR tu… haha..hampeh punya wan bg nickname cenggitu…*nama tu pn bru dpt gak la…

alkisah..si Marea ni aktif running…so, one day dia nak cri kasut..plus dia suggest kteowg pn survey kasut hike…bincang punya bincang on la kami berempat.. tup tap tup tap tgu jijah balik n aku setel segala urusan dlm 3pm kteowg brtolak dri nilai…nilai ke bangi ke vista angkasa dlm kul 5 lebih… dlm pkul 6pm cenggitu kteowg smpi PEARL POINT…

C360_2013-11-16-17-06-25-397

tempat utama adalah SPORT PLANET…dok pusing2 survey sana sini.. aku xde yg berkenan… so, Marea jela yg shopping… aku, jijah nurul da kebuloq tgu Marea.. we all fokus kepada makanan ringan2…

C360_2013-11-16-17-58-23-469C360_2013-11-16-17-58-28-295

si jijah n si nurul…masing2 fokus pd hendpon…dgn sandal masing2 lah tu! hahaha Smile with tongue out

C360_2013-11-16-18-47-06-374C360_2013-11-16-18-46-49-312C360_2013-11-16-18-46-53-653

time ni konon makan ringan2… tak tau bertapa kebuloq nya mereka… =..=”

Screenshot_2013-12-16-20-25-13

aku rembat dri insta si nurul…hahaha..nsib kau jah! Devil

oke2..actually, bab makan xhbis ag..pas makan subway…kitaorg makan ag..memandangkan my exhoneydew JIJAH ni mengidam nak makan IKEA.. *pssttt..aku pn xpnh makan sbnrnya…sobss..sobsss…

kami pn menuju ke IKEA dengan menggunakan waze yg ado…waze telah membawa kami ke lembah kesesatan..tup tap tup tap sejam baru sampai ke destinasi….hampeh punya waze!

IMG_44210796091746

kanak-kanak pertama kali pergi IKEA..haha..

PhotoGrid_1384608178595

mak aih order..padahal kami berempat jek…tp..aku xtau la selera masing2..kus semangat!

IMG-20131117-WA0002

masing2 fokus pd makanan…ag2 sygku Jijah..mengidam bebeno nampaknyer..

IMG-20131117-WA0000

with my x honeydew.. Nurul..a.k.a Mama Nurul

Screenshot_2013-12-16-20-25-25

kje aku mmg merembat pic dri insta Nurul.. sweet honey bunny mereka berdua ni.. tp status aku dgn mereka.. ex honeydew aku..ahhahaa.. ahaks! Smile with tongue out

1476471_10200152621497107_1395403915_n

kenanganku…bersama mu..ecececeh! haha

PhotoGrid_1384616728936

antara aku dan mereka…aku rs kita mirip doh time ni! tak ke suwitt tu.. Red heart

okbai!

p/s: plis looking forward our next events together yaw!!!

1 comment:

NUR HARIZAH said...

cute sgat entry nie kan muka kau yang gelojoh ahaha