Welcome to Salfawirda's blog.Follow me,or I will kill you.Haha! Just Kidding. Enjoy Yourself :)

Friday, January 10, 2014

The Nation Princess Frog

assalamualaikum people… aku mmg mcm ni kalau da update entri… at least 3days straight aku update…pastu..sbulan aku biar je…haha…kejam x??

ni kiranya entri ni ad la sket related dgn entri trdahulu…sket je okay…after moments melalak kat kbox tga2 malam…cik nurul n cik sally jadik kaki karoks… haha…nsib… dyeowg berdua pn jdik la…siap pagi2 buta whatsapp aku nk g karoks… kemain ah cik aweks berdua ni… siap bgtau sejam setengah xckup… Surprised smileterkjut mak nak! adoi..ni da kena thp addicted da ni…huhu….

so, rentetan dengan peristiwa trsebut…kami add up la satu lagi aktiviti dlm geng kami… last week..5hb we all ad plan spttnya..tp trpaksa ditunda n digantikan dgn aktiviti karoks…n last minute cik jijah kita pn join..n opkosla my lil sis kan….

smpi je UKM, cik jijah da smpi dlu..dlm setengah jam gak la kami menunggu cik nurul… dia kan retis…msti kena make up gojes… LAPAR!! usah cter… cik nurul bwk kami pergi Bangi Gateway sb aku nk beli shawl as a gift.. niat hati nk beli 1 je ok..so…1 jelah..xleh lebih2.. *sbrla wahai hati* T^T

after lunch, kteowg amik cik sally… fuyoo… gojes..da mcm retis da… dengan kaedah pemanduan cik nurul ala2 drifter..alhamdullilah kami selamat sampai ke destinasi… kami decide amik package 3jam…kalau xckup gak… aku xtaula mereka ni…

mmexport1388924130729

my lil sis jadik back up singer cik jijah kita…

PhotoGrid_1388931548858

singing like crazy… release tension yg da sebati dalam dri.. end of the week..aku kena radang tekak… nasib!

mmexport1388924198434mmexport1389425584770

Kami adalah the Nation Princess Frog Open-mouthed smile

*cm nama band lah pulak*

mmexport1388924164267

hi…okbai!

until then…wassalam…

p/s: so, how about the next plan RATU LONGKANG of the WORLD?

No comments: